Bijeljina: Veš mašina pala sa petog sprata, bubanj odletio 180m u prepunu kladionicu!

0
2901

Drama u Bijeljini dobila svoj epilog, nije u pitanju teroristički napad!

U centru Bijeljine je danas odjeknula eksplozija u kojoj imamo nekoliko desetina povrijeđenih, pukim slučajem bez smrtnog ishoda.
U prvi mah je djelovalo kao teroristički napad, ali višečasovni napori policije su dali rezultat u rješavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Komandir Policijske stanice Bijeljina je izašao pred novinare i otklonio sve sumnje. Kako je navedeno, za haos u centru grada je odgovorna veš mašina koja je za vrijeme centrifuge sletjela sa terase i na trotoaru napravila krater prečnika 2m.
Najveću štetu napravio je prepun bubanj koji je od siline izletio kao iz katapulta i završio dvije ulice dalje ostavljajući pustoš za sobom. Mjesto udara bubnja je kladionica u kojoj je povrijeđeno nekoliko lica, u pitanju su mahom prelomi. Dvije starije bake su povrijeđene nedaleko od mjesta nesreće tako što su pogođene zalutalim čarapama.

Jedan od stradalih je i Mićo (23) koji je krenuo odigrati tiket:
– Taman ja zaoštrio olovku, igra se afrički kup nacija, reko Benin- Mozambik kec ko kuća, golmanu gostiju juče lav otkino po buta, kladionica ne zna za to, kad ono vid verge. Straota, uleće projektil neki, frkte gaće na sve strane. Kotrlja se i lomi noge nemeš pobjeć, reko jebemtljebibjeljnu šta me neće snać.

Policija je u početku smatrala da su u pitanju dva odvojena napada, ali je slučaj rasvjetljen kada je vlasnik mašne prijavio krađu iz stana.

Vaša reakcija?
+1
3
+1
0
+1
1
+1
78
+1
1
+1
0
+1
1

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime