Isplivali detalji tuče na Savskoj regati, sve je počelo sudarom čamcima Neškovića i Dragstesa

0
10079

Verbalni sukob kulminirao u večernjim časovima.

Bijeljina njuz je došao do ekskluzivnih vijesti o tuči koja je obilježila ovogodišnju Savsku regatu.
Nakon što je Dragstesov čamac sa parolom „Svoje neću, tuđe ne dam“ zakačio Neškovićevu jahtu sa bazenom i zgulio farbu u dužini od pola metra, došlo je do verbalnog sukoba i varnica koje su eskalirale oko 21 čas.

Naime, neko od prisutnih je zamolio Neškovića da sprovede struju sa njegove benzinske pumpe jer se smračavalo, na šta je on odgovorio „nemere bo moja struja“. U opštoj tuči po mraku polomljena su čak četiri ražnja, dok je više lica hospitalizovano.

Prilikom održavanja regate došlo je došlo je narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više lica. Niko nije životno ugrožen, ali je više lica medicinski zbrinuto u bijeljinsku bolnicu. Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policajci su aktivno sprječavani u primjeni svojih policijskih ovlašćenja i tom prilikom su bili prinuđeni da upotrebe sredstva sile. Većina lica je pobjegla sa lica mjesta. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Izazivanje opšte opasnosti“. Na licu mjesta je pronađen i gradonačenik Petrović koji se krio ispod kortanca u uglju – ističe portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Vaša reakcija?
+1
1
+1
1
+1
8
+1
167
+1
2
+1
2
+1
5

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime