Radnik Sokolskog doma greškom uništio timpane, mislio da su barski stolovi!

0
2486

Nemarnost radnika mogla je dovesti u pitanje prvo izvođenje opere na ovim prostorima.

Ljubo ilić, poznatiji kao Ljubo Konj, koji radi na ordžavanju i higijeni Sokolskog doma, po potrebi i kao scenograf i sufler, greškom je trajno oštetio 3 timpana jer je mislio da su to barski stolovi.
Prije samog početka dugo očekivane opere Isidora Bajića „Knez Ivo od Semberije“, Ljubo je odnio timpane u kuhinju i na njima sjekao pečenje namjenjeno za najuglednije zvanice. Nakon toga ih je dogurao u salu i rasporedio ispred gradonačelnika Bijeljine, kao i još nekoliko uticajnih gostiju, te na njima poslužio meze, pečenje i piće.

Jedan od timpana je dodatno oštećen nakon što je istaknuti član PDP-a Radoslav Đokić u nedostatku pepeljare probušio malu rupu da može otresati pepeo i bacati kosti.

Brzom intervencijom organizatora pronađena je zamjena, pa je na mjesto timpana uskočio bubnjar iz Dvorova Miroslav Zekić što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Nakon uspješno izvedene opere, radniku Ljubi je laknulo:
– Štać bo ispalo je bolje neg štoe bilo. Bilo mie čudno što su stolove tu metnuli, al ajd reko, podmazo sam i točkiće to škripuće jebie. Jedva sam isjeko pečenje nemereš nož zavrnt, reko kakie ovo astal jebomonmajku.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
53
+1
1
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime