Skandal! Željka Cvijanović ispala iz turističkog vozića u vožnji prema Banji Dvorovi!

2
56648

Vrh Republike Srpske na čelu sa Miloradom Dodikom, Željkom Cvijanović i Radovanom Viškovićem obišao je danas Bijeljinu, kao i Banju Dvorovi gdje su dogovorena velika ulaganja.

Pomenuti trojac je odlučio do Banje Dvorovi putovati turističkim vozićem i uživati u ljepotama Semberije što je izazvalo opšte oduševljenje, kao i kolaps u saobraćaju jer su zatvorene sve saobraćajnice kojima voz prolazi.

Do nezgode je došlo na kružnom toku kod Saborne crkve kada je vozač vozića ušao u kružni neprilagođenom brzinom prilikom čega je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ispala i završila u bašti kafea „Mondo“. Dodik je tek poslije nekoliko minuta primjetio da u zadnjem vagonu nedostaje Željka, te je nekako dozvao vozača da se zaustavi. Vožnja je nastavljena ubrzo jer je Cvijanovićeva dotrčala do vozića i nekako se popela u vagon.
Dežurni ljekar je pri dolasku u Dvorove pregledao predsjednicu i ustanovio da se radi samo o nekoliko modrica i malom krvarenju iz koljena.

Dodik je oštro osudio vozača za ovakvu vožnju:
– Znam ja ko je tebe tu zaposlio, ovi iz PDP-a jel tako? Ovo je kranje podmuklo podmetanje Stanivukovića i njemu sličnih čime oni pokazuju nemoć, obračunaću je sa sa takvima.

Vaša reakcija?
+1
32
+1
69
+1
13
+1
1.2k
+1
24
+1
35
+1
42

2 KOMENTARA

  1. To je predznak, tako ce ispasti i na sledecim Izborima, samo ce je mnogo vise boliti nego iz Vozičaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime