Više lica hospitalizovano nakon jutarnjeg promrzavanja po baštama kafića

0
8409

Bijeljina – Nekoliko stotina građana Bijeljine, mahom starije populacije, javilo se jutros bijeljinskoj Hitnoj pomoći zbog lakšeg ili težeg oblika promrzavanja.

Jutarnji minus u Bijeljini nije uticao na to da građani masovno popune bašte kafića. Tražila se stolica više, a na nekim mjestima je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba zbog stola.


Naš reporter je zatekao i primjetnu gužvu ispred Kuće zdravlja zbog preopterećenosti Hitne pomoći. Jedan od pacijenata je i deda Desimir koji ima lakše povrede usljed promrzavanja prstiju na rukama.
– Mene je sjebalo što sam došo u 6 da uvatim mjesto, više sam promrzo dok sam čeko. Odlučio sam se da prva kava bude u Neškovću kod parka jer ima mlogo mjesta. Nervoza je kulminirala kade je narod svatio da su samo 3 astala na suncu, sve ostalo u ladu, tu se neki i potukoše. Ja sam uvatijo astal u ladu, svu sam kavu isprosipo kolko sam se treso od zime. Kad sam vidijo da neosjećam prste došo sam ovd preko puta u Kuću zdravlja da mi šta dadnu, nisu ništa pitali, samo rekli „Dobrojtro 100 maraka“.

Vaša reakcija?
+1
6
+1
2
+1
3
+1
253
+1
2
+1
3
+1
4

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime