Zadušnice iz minuta u minut – veliki boj incidenata širom Semberije

0
26796

Napravili smo kratak presjek stanja do 13 časova, situacija je sve napetija.

9:38 (Triješnica)
Veliki komad kuvanog buta pogodio strinu Milku u potiljak koja je zadobila lakše tjelesne povrede. Zbog jačine udarca i ugla pod kojim je komad mesa pogodio nesretnu ženu policija sumnja da je počinilac bio udaljen preko 25m. Takođe, policija apeluje građanima da danas budu oprezni zbog velikog broja zalutalih kuvanih jaja i komada mesa.

9:43 (Batković)
Sveštenik upao na reon drugog sveštenika i prelio nekoliko grobova zbog čega je došlo do verbalnog sukoba. Nezvanično saznajemo da je bilo i par šamara. Situacija se smirila kada je prvi sveštenik platio odštetu od 50 KM dugom svešteniku. Dogovorili su se đuture, da ne broje broj preljevanja.

10:11 (Dvorovi)
Lice P.R. iz Dvorova 45 minuta vuklo sveštenika za rukav masnim rukama govoreći „Ajd bo pope kodmene da preliješ obila mi se krmača moram kući“. Kada ga je konačno dovukao da prelije rekao mu je „Neš sad dobt nidinar kolko te čekam“.

10:43 (Opet Dvorovi)
Prodavačica cvijeća spustila cijene i tako oborila cijenu ostalih prodavačica zbog čega je došlo do opšte makljaže. Brzom reakcijom policije 6 žena je lišeno slobode. Ispostavilo se da su čak 4 bile pod uticajem opojnih droga.

10:59 (Popovi)
Žena romske nacionalnosti Kasandra oborila prošlogodišnji rekord u kupljenju za čitavih 5 narandži i 3 šapice. Od težine su joj popucali tregeri na cegeru što joj je otežalo sakupljanje, ali ona nije odustajala.
Opšte poznato je da je popovljansko groblje jedno od najtežih za kupljenje zbog nepristupačosti terena i pijanih ljudi, ovo je kao da sam osvojla Wimbledon u tensu.

11:22 (Pučile)
U opsežnoj akciji policije na ulasku u groblje uhapšeno lice za koje se sumnja da je ilegalno prodavalo svijeće po groblju 10 puta skuplje nego u zadruzi i na taj način steklo dobit od 48 KM.

11:35 (Crnjelovo)
Unija sveštenika je donijela odluku da se od 14h cijena preljevanja spusti sa 10 na 5 KM na svim mjestima. U obrazloženju stoji da su ljudi koji dođu posle 14h na groblje obično nesorta i da nema od njih ljeba.

11:49 (Brodac)
Pijano lice R.T. (58) je brzom intervencijom Miće Gujara spašeno od ujeda guje. Nesreća se dogodila iza groblja u živici prilikom mokrenja.

12:05(Obarska)
Mićo Lukić iz Obarske je za kratko vrijeme obišao 11 mjesta i pojeo 18 kuvanih jaja nakon čega je hitno prevežen u Hitnu.
– Moro sam pojesti ućeraš mu, velka mi famelija, napnu nosine ako neuzmeš ništa kodnji, kažu valja se, sade mi pretisak 250/150– rekao je doktoru.

12:11 (Bijeljina)
Udruženje građana romske populacije „Otaharin“ uputilo je zvaničan dopis svim medijima u kojem upozorava javnost da organizovane grupe migranata pustoše groblja širom Semberije lažno se predstavljajući kao aktivisti fondacije „Gypsies are found near heaven“.

12:32 (Ljeskovac)
Zakuvava se situacija u Ljeskovcu! Nepoznato pijano lice je dalo 100 KM svešteniku i tražilo molitvu 5 puta od početka do kraja. Nakon što je to sveštenik odbio rodbina je smirila situaciju.

12:45 (Velino Selo)
Mještani ovog sela su otjerali sveštenika jer je počeo skraćivati molitve i mašati imena. Dok je preskakao ogradu mantija mu se zakačila za bodljikavu žicu nakon čega mu se gubi trag.

12:50 (Hitna pomoć)
Iz bijeljinske Hitne pomoći javljaju da je više lica zadobilo jake upale mokraćnih kanala zbog sjedenja na hladnom coklu. Malo bolje su prošli oni koji su bili na betonskom od onih na mermernom.
Jedno lice je ušiveno nakon što je nagazilo na kuvano rebro koje je probilo cipelu.
Nekoliko desetina je završilo na ispiranju zbog vruće rakije koja se brzo grijala na današnjem suncu.

Vaša reakcija?
+1
6
+1
1
+1
4
+1
461
+1
6
+1
6
+1
16

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime