Da bi izbjegli vakcinu, sve veći broj građana EU traži državljanstvo BiH

0
3720

Nekoliko miliona građana iz zemalja EU podnijelo je zahtjev za državljanstvo BiH jer je poznato da od vakcinacije u BiH nema ništa!

Jedan od njih je i Danac Lars Christiansen koji je uspio naći ženu iz Trijšnice, te njih dvoje srećno žive na seoskom domaćinstvu držeći jednu kravu i tri krmače:
– Jeg undgik vaccination og flisning til det eneste sikre sted i verden. Alle ved, at hvis vaccinerne når BiH, vil de blive stjålet, før de vaccinerer os. Det er dejligt her i Triješnica, det stinker lidt spildevand fra en nabo, men jeg vænner mig til det. Hans kone Draginja er en hårdtarbejdende kvinde og smuk, når hun barberer sig. Hun er lidt maskulin, men sådanne kvinder passer os danskere.

– Pobjegao sam od vakcinacije i čipovanja na jedino bezbjedno mjesto na svijetu. Svi znaju da ako vakcine i stignu do BiH, one će se pokrasti prije nego što nas vakcinišu. Ovdje u Triješnici je lijepo, smrdi malo osoka od komšije, ali navikavam se. Supruga Draginja je vrijedna žena i lijepa kada se obrije. Malo je muškobanjasta, ali nama Dancima odgovaraju takve žene.

Vaša reakcija?
+1
2
+1
4
+1
1
+1
118
+1
0
+1
1
+1
2

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime