Pretstavljamo Vam dio kandidata koalicije „Da Bijeljina đilitne“!

0
4738

Prvih sedam kandidata ispred koalicije „Da Bijeljina đilitne“ su:

Nosilac liste i najveći bijeljinski bjegunac kemgur Koki Kol. Tokom kampanje je obišao mnoge njive pored Drine gdje je ostavio pustoš iza sebe. Nada se velikoj podršci iz inostranstva, naročito iz Australije.

Drugi na listi, a ujedno i najveće iznenađenje je Bobanov magarac koji je u zadnji čas preletio iz pokreta ĆĆĆĆĆĆ jer mu je ponuđena visoka funkacija (koja je još nepoznata), kao i 2 duluma trave za pašu pored Dašnice.

Pod brojem tri se nalaze čuvene cuke Bijeljina Njuza koje su prisustvovale mnogobrojnim događajima i uveličale mnoga slavlja, te svojim iskustvom mogu puno doprinjeti đilitanju.

Četvri na listi je čuveni Modranski udav Miće Gujara koji će biti zadužen za ekologiju i očuvanje životne sredine.

Popovljanski bravac, poznatiji kao Babetov nerast je peti na listi. Priča se da je oplodio preko 7.600 krmača i kezmica.

Pod brojem šest je Mrguda iz Velinog Sela (ona neka ribica što gravitira u bari Gromiželj) kojoj se predviđa mjesto direktora Turističke organizacije Bijeljina.

Sedmi na listi je Dašnički parcov tovljeni dugorepi koji je endemska vrsta i ima posebno prilagođen rep za plovidbu zagađenom Dašnicom.

Vaša reakcija?
+1
2
+1
1
+1
2
+1
186
+1
5
+1
2
+1
2

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime