Batkovljan uzeo poslednji komad slanine ispred Mićića! Usledila je burna reakcija!

1
8522
Mićić gleda u oval par minuta prije incidenta

Na predizbornom skupu u Batkoviću prilikom posjete gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, došlo je do incidenta kada je domaćin skupa uzeo poslednji komad slanine iz ovala.

Očevici skupa tvrde da je Mićić taj komad pikirao sigrno 7-8 minuta i da se pripramo da ga uzme kada bude pogodna situacija, ali je nesavjesni domaćin sve pokvario. Mićić je burno odreagovao, udario rukama od sto prilikom čega se prevrnula flaša Vitinke i prokomentarisao:

– Štas bo navalio, jesam li ja gost jal ti? Biće svega posle izbora, ajd sad reci ženi da nasjecka još malo. Imal u ovome Batkovću išta osim Vitinke, trebos mi bo reći da ja ponesem izgrada orginal kolu da se nebrukaš, dobil smo neki dan donaciu jedno 120 kartona kole, oni moi istranke će fasovati šećer garant.

Vaša reakcija?
+1
6
+1
5
+1
5
+1
188
+1
4
+1
4
+1
6

1 KOMENTAR

 1. Na tu temu jedna anegdota:
  KAKO SELJACI TESTIRAJU POTENCIJALNE ZETOVE
  Došli momci kod nekog domaćina, koji su se zabavljali sa njegovim kćerima, na konak, poslije nekog teferiča i igranke u selu, i prije spavanja i ašikovanja, kako je red i običaj, domaćin i domaćica pripremile kafu, rakiju i nešto za pojesti. Na bogatoj trpezi pored domaćih specijaliteta našao se i malo manji tanjir kajmaka i malo veći sira. Jedan od momaka, da bi ispao frajer, priupita domaćina:
  – Zašto malo kajmaka a puno sira.
  A domićin će ti na to.
  – Pa sir smo iznijeli da vidimo ko je gladan a kajmak ko je bezobrazan!

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime