Pronađena baka koja se prije tri dana izgubila u dvorištu Doma kulture u Popovima !

0
4289

U opsežnoj potrazi po nepristupačnom domskom dvorištu u Popovima koja je trajala 72 sata, baka je pronađena živa i zdrava.

Baka Draginja je zadnji put viđena u ponedeljak kako preskače ogradu domskog dvorišta nakon čega joj se u visokoj travi gubi svaki trag. Pretpostavlja se da se baka na ovaj korak odlučila da bi skratila put do prodavnice kod Mideta gdje se uputila po kese za zamrzivač od 2kg. Njen nestanak su prijavili ukućani nakon čega je veliki broj policajaca i mještana krenuo u potragu.

Prvi dan potrage nije davao preveliku nadu za povoljan ishod. Visoka trava je smanjila vidljivost na pola metra. Tri policajca su na samom startu zadobila povrede žarom, dok je jedan nagazio na divlju popovljansku bocu. Drugog dana ni vremenski uslovi nisu išli na ruku, šanse za pronalazak bake su se svele na minimum. Čudo se dogodilo danas u poslepodnevnim časovima kada je baka sama isprtila iz dvorišta, ušla u prodavnicu i tražila kese. Ukućani koji su se tu danima nalazili su zaplakali od sreće.

Ovo je već peti nestanak u domskom dvorištu od početka godine, a za jednom osobom se još traga. Prošle sedmice je u dvorištu nestalo sedam Žikinih ovaca, a mještani tvrde da se u gluvo doba noći može čuti blejanje iz aluge.

Vaša reakcija?
+1
3
+1
1
+1
3
+1
131
+1
4
+1
2
+1
3

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime