Semberac pojeo 12 Argeta u Sutomoru pa mu pozlilo! Hitno prebačen u Podgoricu!

0
7151

Danas nam stižu šokantne vijesti sa crnogorskog primorja. Lice G.R (42) iz Balatuna je hitno prebačeno helikopterom u Specijalnu bolnicu „Codra“ u Podgorici nakon prejedanja paštetom na glavnoj plaži u Sutomoru.

Policija je zatvorila dio plaže gdje se utvrđuju razlozi za ovakav čin. Za sada je još uvijek nerazjašnjeno da li je nesretni Goran jeo argetu jednu za drugom, ili se kvasio između njih. Na licu mjesta je pronađeno 8 praznih argeta ispod ležajke, 3 ispod peškira, te jedna tek otvorena sa zabodenom kiflom. Sumnja se da je Goran baš u tom trenutku kolabirao. Policiji je sumnjiva i crvena barica pored ležajke, po svemu sudeći u pitanju su ostaci paradajza.

Goranova supruga je čitav događaj pratila iz vode, a u telefonskom razgovoru nam je otkrila još detalja:
Kad smo krenli iz Balatuna namore skrenšmo nakrac do Bosta ubjeljni, kad ono argete na rasprodaji. Dobieš dvie kokošje za marku ipo, kae umene muž radnici dajdera šes kila, dalekoe Sutomore. Uze i gajbicu volovskog srceta kod Mire Ostojne, domaći pravi. Čim smo došli na plažu, pokvasi on noge, uđe do kukova da mokri, utom reče izgladni ga voda, odo pojes kaku argetu. Ja kad krenu škripa jeblotsunce, mene bi sramota i pobjego u vodu. Frkte one konzerve, kako koju pojede, zgužva i zaprpa u pjesak. Reko Gorane jebotljeb vidiš da su ti krvave oči nemoj više, al jok, maštrafi, iskolačio oči ko gođ ovan. Kako zabode kiflu u dvanestu argetu tu i pade. Slogrnja se i suncobran na šiptara nekog iza, belaj. Stvori se odma itna pomoć i odvukoše ga.

Zdravstveno stanje pacijenta je i dalje nestabilno, nadležni apeluju da se pašteta konzumira samo u hitnim slučajevima.

Vaša reakcija?
+1
1
+1
1
+1
1
+1
188
+1
2
+1
2
+1
6

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime