U Bijeljini održano takmičenje „Prvi smrad Semberije“

2
5754

Juče je pod pokroviteljstvom Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju održano prvo opštinsko takmičenje u zaudaranju na daljinu „Prvi smrad Semberije“.

U jakoj konkurenciji, treće mjesto je zauzela Gradska deponija „EKO-DEP“, drugoplasirana je bila „Romanija“ iz Gojsovca, a laskavu titulu šampiona odnio je svinjac sa sto debeljaka, vlasnika Triše Jokića iz Donjeg Crnjelova.
Njega su na pobjedničko postolje ispratili batkovljanski tamburaši uz pjesmu „Aj čiji svinjac ovim šorom vonja„, a oduševljene komšije su skandirali u refrenu:
Nemeremo više durat kada dođu ljetnji dani. Ima da se iselimo, postaćemo Obrljani.

Medijski sponzor takmičenja je bila RTVBN.

Vaša reakcija?
+1
7
+1
0
+1
2
+1
158
+1
1
+1
5
+1
5

2 KOMENTARA

  1. Zdravo, iskreno dopada mi se što na ovakav način komentarišete zbivanja u ovom prljavom i zapuštenom gradu.Želim vam nešto predložiti ,naime živim u srogom centru grada u Ul.Nikole Tesle,to je zgrada u kojoj se nalazi slastičarna „Mocart“iza zgrfade je naše takoreći dvorište u kojem su sklepane drvene garaže od prije 30 godina, vlasnici su davno pomrli , to se sve urušilo i leglo je zaraze, pasa lutalica, zmija, podivljalih mačaka, ponekog narkomana a vjerujte i ponekog pedera koje sam ganjao .Išao sam u komonalnu inspekciju , pa u kancelariju za prostorno uređenje grada ,pa u veterinarsku inspekciju ,niko ništa nije preduzeo .Molim vas dođite i snimite ovo ruglo ,ako želite možete me kontaktirati .

  2. Odličnan prijedlog do sada jedinog komentara na gornji članak!
    Istina…grad Bijeljina je,na žalost,zapuštena,otužna kasaba,zanemarena i od onih koji po svojoj političkoj funkciji trebaju znati kako jedan grad treba da izgleda,ali i od onih koji žive u njemu i kojima apsolutno ne smeta da usput bacaju sve što im se nadje u džepivima i torbicama i tako svoj „voljeni“ grad pretvaraju u još jednu deponiju pobacanih opušaka od cigareta,raznibojnih papira od pojedenih čokoladica,bonbona,žvakacih guma,sadržaja od prosute hrane,nepojedenih korneta od sladoleda,konzervi energetskih i drugih napitaka,kutija od cigareta…..i tone drugih produkata modernig doba kojima je mjesto u kantama za otpatke!
    Ponekad ne mogu da vjerujem da smo prihvatili sva civilizacijska dostignuća,osim osjećaja za lijepo,uredno,civilizovano i oku ugodno!
    Potrebno je u školski program uvesti i dodatni i predmet tipa „lična higijena i higijena našeg okruženja“…kad već nisu to naučili kod kuće!

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime