Drama u Semberskom salašu! Milorad Dodik prilikom spuštanja niz tobogan završio u jezeru Etno sela „Stanišići“!

0
14316

Današnja dolazak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u Bijeljinu zamalo da dobije tragičan epilog.

Naime, nakon posjete gradskoj upravi i razgovora sa čelnicima grada, Dodik se u pratnji gradonačelnika, predsjednika skupštine i načelnika odjeljenja, turističkim vozićem uputio u pravcu Semberskog salaša gdje je poslije ručka (pojeo je tri sarme) obišao bazene i novootvoreni mini akva park.
Oduševljen prizorom izrazio je želju da se spusti niz dječji tobogan i okupa, a gradonačelnik Mićić mu je izašao u susret i pozajmio kupaće.

Prenosimo izjavu gradonačelnika :
– Ja sam sam čuo buć i vidijo đe pljusnu voda vam do na cestu. Trešti aplauz, razgalamla se ona đečina, a predsjednik koda je u zemlju propo, nikako da izroni. Sreća utom banuše oni momci iz ronlačkog kluba i počeše muljat po bazenu. Bi mi malo žao kupaći, al reko da mi nie Dodka svakako bi osto brezbaća jebii.

U kratkom saopštenju iz Etno sela „Stanišići“ stoji da je u ranim večernjim satima u pratnji dva labuda iz jezera isplivao muškarac koji je neprikladno obučen sjeo u baštu hotela „Moskva“ i naručio banjalučko pivo predstavivši se kao Milorad Dodik. Konobari su u nevjerici odbili da ga usluže i izbacili ga riječima:“Misliš jarane, da mi ne znamo ko je Pero Maljutka?“
U telefonskom razgovoru gospodin Stanišić je samo kratko prokomentarisao:
– Stare mi nisam znao da je to Mile! A i ko bi se nado da će ovako banut. Mogli su lagano bacit đir do mene, a ne ovako iz vode. Jarane, ima li smisla da u salašu krka za pare a da se kod mene džaba kupa, fakat nema!

Vaša reakcija?
+1
7
+1
1
+1
3
+1
242
+1
5
+1
9
+1
5

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime