U Bijeljini otvoren prvi Covid Caffe „Jes živ-bo“!

1
4546

Prva dva dana dezinfekcija alkoholom gratis! Kafa samo 0,50 KM!

U Ulici žrtava gradske deponije 42a, nedaleko od mjesta gdje je nedavno ritualno precvikan pa okrpljen Telradov optički kabl, sinoć je svečano otvoren prvi Covid Caffe.
Svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave i medija, a prvu kafu i rakiju je trzno gradonačelnik Mićić koji se prisutnima obratio riječima :

– Ja sam vam svjema zafalan na ovom lijepom proektu. Ovo nea niđe dae vak sređeno a da se more pit nesmal dodžaba. Šteta što niste bliže opštne, ja bi prvi ovd sjedijo. Kod Neškovća nemoš izdurat, cigania izbi oči. Dajder mi Peđa te makaze da presječem vrbcu, pridržder ozdo!

(Iz kompanije Telrad smo upravo dobili obaveštenje da će u periodu od 29.7. do 30.9. zbog presjecanja glavnog optičkog kabla doći do potpune obustave usluga interneta i kablovske televizije na širem području Semberije)!

Vaša reakcija?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
155
+1
6
+1
0
+1
0

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast na inteligentnom i zdravom humoru!
    A takodje i za savrseno zapazanje literarnog i gramatickog izrazavanja tzv. „prosvjetne elite“ ….ne d’o bog nikome ovako…tj. vako!To su ti sto su skolu,ako su uopste,pohadjali online „jer ih nije interesovala nastava“!

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime