Prevrnula se slama sa prikolice pa istukao ženu!

0
10083

Policijskoj upravi Bijeljina je u podnevnim časovima prijavljeno remećenje javnog reda i mira, kao i nanošenje lakših tjelesnih povreda.

U semberskom selu Triješnica je, nakon prevrtanja oko 150 bala slame sa prikolice, došlo do fizičkog sukoba između supružnika. Do prevrtanja je došlo zbog rupa na makadamu, a slama nije bila vezana.
U policijskom izvještaju se navodi da je muškarac u pijanom stanju lišen slobode, a za Bijeljina Njuz je izjavu dala njegova supruga:

– Danma ja njemu govorim pokišće slama, stoi nanjivi balirana smije se narod. Al jok, naloče se i sam oda po selu. Jedva ja njega namol da odemo natovart, nea tu mlogo jedno 150 bala. Kae on oćemo skele, ja nakrac reko šta ćet skele vezaćemo dobro, zato sam i fasovala. Nemere pjan ček da đede, vidla sam ja posle petog reda da se ljulja, izašo metar udesno. Kad smo završli reko eo na jedek da zategnemo, kae on men muurš jebotbrat. Nie mogo ni sić pjan, pade na rudu reko neće ni ustat. Al ustade luda, ubaci u treći brzohodnu, oskače špediter metar uvis, sve poispada. Ja kako reko trebo si vezati, odvali me pesnicom i suje skele.

Iz udruženja za zaštitu žena „Breme“ apeluju na sve žene sa sela da što manje zvocaju po ovim vrelim danima jer rakija ima loš uticaj.

Vaša reakcija?
+1
2
+1
6
+1
1
+1
234
+1
6
+1
6
+1
34

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime