Šokantno! Ukrao rimski epigrafski spomenik da bi kiselio kupus!

0
2571

Hronika. Policija pronašla rimski epigrafski spomenik ukraden sa nalazišta u Vinči!

U akciji kodnog naziva „Rasol“ pripadnici policije CJB Bijeljina su u ranim jutarnjim satima pretresli nekoliko pomoćnih objekata na širem području Semberije i tom prilikom pronašli veće količine lanjskog krompira, pasulja i drugih eksplozivnih materija, te četiri bačve za koje se osnovano sumnja da su namjenjene za kiseljenje semberskog kupusa.
Uhapšeno je lice sa inicijalima D. G. iz Ogorelice, dok je više lica u bjekstvu i za istim se intenzivno traga. Nezvanično saznajemo da je kod privedenog pronađen rimski spomenik koji datira iz perioda s’ kraja II i početka III vijeka za vladavine cara Septimija Severa (dalekog pretka pop dive Severine Kojić ex Vučković).

Prenosimo izjavu uznemirene komšinice Cvijanke:
Ja sam ojtros ustala izore da pomuzem krave kad imam šta viđet. Puna avlia paliciski avtova prekućom Draginom. Reko gotovo naloko se i udavijo Mitru. Povirim izašupe kad dvoica grmalja iznose nekaku kamenčinu i tovare na galeriu a komšiu uitili za glovu i poklopli ga poočma vindjakom. Posle čujem prezadrugom da je ukro neki spomen da pretisne kupus sa njim. Aha reko, sad znam đe su odletli moi labdovi skapie, a bili su ganjc novi i lijepi ko iz konobe.

Vaša reakcija?
+1
1
+1
0
+1
2
+1
85
+1
2
+1
0
+1
4

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime