Skandal na pomolu! Mićić živ neće ući u bolnicu gdje je Zlatko direktor!

0
9672

Nakon imenovanja Zlatka Maksimovića za novog direktora bolnice u Bijeljini, Mićo Mićić izjavio da živ neće u bolnicu, niti želi pomoć iste ustanove.

Skandalozna izjava gradonačelnika Bijeljine je preplavila medije. Mi je prenosimo u cjelosti:

– Kasam doživijo da Zlatko budne direktor, ja pravim novu bolnicu sam. Lokacia će bit na mjestu nove avtobuzke stanice, zvaće se Covid Semberije Mićo Mićić, a direktor će bit ovaj Vasin mali.
Kaki je god bolji je od Zlatka. Garantujem da ćemo mi imat više zaraženi, svi će zaraženi od Zlatka kod nas preć, ja vam kaem. Ja kad sam bio u izolaciji Zlatko je šuto limenke po Crnjalovu.
Pokrenućemo akciju i skupićemo sredstva da nabavimo dovoljan broj raspiratora i pisoar testova. Pa nek doe ona iz Beena ako bude šta pametovala, ja ću otvorit novu Been tv Semberije Mićo Mićić i oni će bolje izvještavat. Ovo su samo neki od 21 projekat koji ćemo relealizalizovat zajedno sa Vladom.
Do kraja godne će mene Zlatko molit da pređe u Covid Semberije M.Mićić da se pregleda. Vasin mali će to sredit biće bolje već u Flamingu. Svaki pacienat će imat goveđi narezak za dorčak. A kad krene kazan da radi vakcinu ćemo napravit za 9 dana. Ispitaćemo je na Bobanovom magarcu, pa na ostalim magarcima širom Semberije.

Vaša reakcija?
+1
7
+1
9
+1
6
+1
183
+1
7
+1
4
+1
9

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime