Nemili događaj u Bijeljini! Prodavačice se potukle lilama zbog obaranja cijene!

0
4364

Danas je u poslepodnevnim časovima u blizini Saborne crkve u Bijeljini došlo do fizičkog obračuna između dvije prodavačice lila.

Prema riječima očevica, sve je počelo verbalnim sukobom prodavačica koje su prodavale lile na udaljenosti oko 20 metara.

– Ja sam došo da uzmem dvie lile đeci, priđem ovoj prvoj, a druga dobacuje „Uzmi bo kodmene, štob davo 5 moraka kad su kodmene 4, daću ti dvie lile za 7 moroka.“ Ova joj odgovori „Džaba si se utegla kad ope ljudi kodmene uzmaju, vide da su bogatie lile, kotebe sama slamurna i guma“. Ja kad obadvije zgrabše po najdužu lilu i krenše jedna nadrugu, to šobonji božsačuvaj. Lete one iverke na sve strane. Reko neka bo, uzeću ja šes komada od obadvije, al jok. To kune deveto koljeno. Vidi se ova jedna dae malo spretnija, radi s vilama koće garant, pa sve veže po nogama pa jednom uglavu. Al ope i ova druga nepada, to pljašti, sve odzvanja između zgroda – navodi kupac iz Amajlija.

Policija je ubrzo privela prodavačice koje će biti zadržane u bolnici zbog teških povreda glave i ekstremiteta i protiv njih će biti podnjete krivične prijave. U obračunu je pričinjena manja materijalna šteta na šest automobila i jednom biciklu.

Vaša reakcija?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
105
+1
5
+1
2
+1
6

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime