Paranormalno! Dostavljač pizza iz „Priče“ izgubljen u prestonici!

0
1191

Jutros je u Semberiji kao bomba odjeknula vijest da je tokom noćašnjih protesta u Beogradu nestalo lice sa inicijalima B.K. za koje se osnovano sumnja da je u prestonicu dospjelo u svojstvu dostavljača pizza renomirane picerije „Priča“.

Prenosimo izjavu vlasnika sa kojim smo krnuli po pivu dok je na izlog lijepio oglas „prodajem ‘armoniku, klavirka, paše uz veći trbu’, miriše na pečenje iz „Globusa“, pratila oba Halida, dihtuje ko nova“:

– Sjedimo juče ja i Tente i modamo pjesmu „Tijana čamac veslaše“ kad zazvoni telefon kaže ovde Miloš iz Beograda mogu li da naručim dve velike porodične i koliko je to dindži sa dostavom u Topolsku 18 sobu podstanara, čija vrata samo sećanje otvara. Reko sto evra, taman da ćeš je jes iz ruke Snežane Savić lično. Kae more, šalji odma. Ispečemo, spakujemo i reko mali sjedi der na motor i pravac Rača. Oko jedanes zove onaj lik kaže de ste bre dosad da vam je..m lebac sa sve kečapom! I ja tad skontam da se ovaj moj izgubio. Kad ga pronađu neću ga više slati dalje od Intergaja i osiguraću ga životno u Grawe Safe Life i kasko ću ga osigurat đuture s motorom, a ako opet zavrlja nek raznosi pješke i nek mu je vječna pamet što bi reko Mićko.

Oprostivši se sa ljubaznim domaćinom ekipa Bijeljina Njuza se mirno povukla do „Mamasite“ na slatke palačinke, a gazdarica nas je na kraju ispratila riječima: – Svaka čast, momci, metete ko apostoli!

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime