Zapanjujuće! Amaljičanski umjetnik kombajnom čini čuda!

0
1921

Jedan od najboljih semberskih domaćina Gagin iz Amajlija, poznat i kao amaljičanski Pikaso, čini čuda sa novim kombajnom. On je toliko usavršio umjetnost vršaja da domaćini ne mogu poznati svoju njivu.

Mještani Amajlija i okolnih sela imaju samo riječi hvale za ovog domaćina. Ne puštaju nikog drugog u njivu osim njega, pa čak i po cijenu propadanja žetve.
Men Gagin godnama vrše, neb pustijo unjivu nikog drugog pa makar sve propalo. Nije samo da ovrše, on bo tako obrije njivu da ti nemereš poznati štae tu bilo – poručio je zadovoljni korisnik usluga.

Bijeljina Njuz je posjetio ovog umjetnika na njivi dok je obavljao vršaj:
– Svaka njiva je umjetničko djelo za sebe, kako ja to volim reć. Ljudi se otimaju kome ću prvo da vršem, pa sam moro kupiti još jedan kombajn da bi se stiglo sve. Prao dat reknem, ni sam ne znam kolko imam traktora i prikolica koće svoe. Kad bi skino sav crijep sa zgrada iz avlije mogo bi pokriti po Komaluka da nemere trunka proći.

Zbog Gaginog traje višegodišnji spor između Komaluka i Amajlija jer i jedni i drugi hoće da pripišu da on pripada njima.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
6
+1
0
+1
0
+1
1

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime