Beograd – Robot Ema iskoristila pravo glasa pa izazvala incident

1
1369

Svoje pravo glasa je iskoristilo svih 7260 robota marke „Ema“. Na jednom biračkom mjestu je došlo do incidenta usled kvara zbog kvašenja žica.

Istorijski dan za Srbiju koja je prva u svijetu dala pravo glasa robotima. Izlaznost Eme do 12h je bila 100% što je zadivljujuće. Građani su oduševljeni mirnoćom i staloženošću Eme dok je čekala u redu za glasanje.

Mala nepravilnost je zabilježena na jednom beogradskom biračkom mjestu zbog kvara na robotu koji je pokisao. Naime, Ema je prebila penzionera koji je glasao prije nje, razvalila kutiju i pocijepala sve glasačke listiće na kojima nije zaokružen br. 1. Prisutni su ovaj gest pozdravili osmjehom i aplauzom.

Kako nezvanično saznajemo, Vlada Republike Srpske je naručila oko 10.000 robota Ema, a isporuka se očekuje do kraja septembra.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0

1 KOMENTAR

  1. Jel ta individua ,ono bjese Ema mozda sex silicone doll, narucena od“ Alibabe, modernija multifunkcionalna women- e takvu mi je doktor propisao na recept,ali je u ovdasnjim apotekama nema, a nije ni na esencionalnoj listi lijekova….pomagajte drugovi ,hocu da se….pjeva riblja corba…

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime