Simulacija krenula po zlu, Amaljičan ispovraćao dušu u autu!

0
1051

U Bijeljini je danas ozvaničen početak preventivne kampanje pod nazivom „Niti jedna brza vožnja“, a građane je najviše zainteresovao simulator prevrtanja vozila.

Nevolje su usledile odmah na početku prezentacije kada je mladić iz Amajlija u pripitom stanju zahtjevao da on prvi proba simulator. Auto samo što se počelo okretati, mladić je ispovraćao kompletno vozilo. Iznenađeni situacijom, auto se okrenulo još 20 puta dok nije pronađen prekidač za zaustavljanje. Kroz staklo se moglo vidjeti da je mladić dezorjentisan i da grabi rukama da izađe kroz pod, ali mu je neko od prisutnih ubrzo otvorio vrata pa se on skotrljao na beton.

– Joj kake su ovo Isusove muke braćo mila, kad neumrje. Prolazim ti ja sdjecom pokraj beblioteke kad kae mali vid peku kola na ražnju, reko ušta gledaš vidiš dae ringišpalj, i et. Reko ljudma ja moram prvi probat, kontam nemere bit gore neg proljetos kadse prevrno mješalac pun betona namene. A nakrac se najedo kalje kupsa pred štoćemo poći, ja kad udari ključ izmene. Džigere sam povatijo pokolma jebie. Što se okrećalo okrećalo, reko idte ljudi zabaanjaluku nie ovo zanas. Neznamo se mi vako prevrnti nea niđe brda.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime