Zapanjujuće! Mladić prošao brčanskim šetalištem, niko nije tražio pola marke!

0
1119

Danas nam stižu nevjerovatne vijesti iz susjednog grada! Došli smo do šokantnih informacija da je mladić uspio da prođe kompletno šetalište, a da mu ni jedan Rom nije tražilo „sitno“!

Koliko ovo zvuči nevjerovatno govori i činjenica da je gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić hitno sazvao vanrednu sjednicu da bi se utvrdile sve okolnosti.
Mi smo uspjeli da stupimo u kontakt sa mladićem koji želi da ostane anoniman:
– Ja sam iz Vršana, došo sam ovd da izvadim neke papire jer mi je zemlja u distrihtu što kae. Prošo sam ovda iljadu puta i nikade mi se nie deslo da bar 20 Roma nije tražlo po marke – marku. Na svaki 5 metara te vuče za nogavcu, rukav, nemereš im ništa dabogsačuvaj. Preznoim se šes puta dok nedođem do kraja, jebem usebi iđe išta ima, lijepi moi Vršani.
A danas sam odma kod optike Stanković vidijo da nešto nije kako treba, ja već usebi počeo govoriti „nemam“, a niko ništa nepita. Reko skrivena kamera ko ljeb, sam još i to da me strefi. Malo pomalo eto me kod žute zečine, već mi nelagodno šta se dešaje. Tade sam uzeo telefon i nastavijo snimati dalji put, reko neće mi niko vjerovati. I et.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime