Svečanim defileom obilježen rođendan narodnog poslanika

2
2862

Danas je u Bijeljini svečano obilježen rođendan Milenka Vićanovića, istaknutog člana PDP-a, narodnog poslanika i direktora „Komunalca“.

Proslava je počela defileom vozila okićenih zastavicama. Na čelu kolone je išao kamion što se ljudi krste kada prođe jer mu lanci za kačanje kontejnera zvone kao crkvena zvona, dok je na začelju bio čuveni Fap 13, direktorov vršnjak.
Svečanost je nakon mažoretkinja nastavljena kratkom zakuskom u sjedištu preduzeća, a centralni događaj se dogodio tačno u podne u jednom restoranu, jer je u 11:30 vruće pečenje.

Bilo je 18 zvanica među kojima i Božo, šef sektora higijena koji je nazdravio:
– Fala visoko našem direktoru na vakom ručku i organzaciji, živ bijo 100 godina. Mi često jedemo ovd u ovoj kafani „Moj Vajo“ jer je pečenje ko med, a kupus salata najbolja na svijetu.

Torta je bila u obliku fudbalske lopte, ali malo ko da je izduvana, pa su prisutni uložili protest vozaču Mozarta koji je kratko rekao „Jebje tam“. Iz Banja Luke se očekivao dolazak Jelene Trivić, Draška Stanivukovića i Crnadka, ali se do našeg odlaska nisu pojavili. Nezvanično saznajemo da je Crnadak vozio i promašio izlaz na kružnom toku, te su završili u Zvorniku.

autor: čitalac bn njuza

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
27
+1
1
+1
1
+1
3

2 KOMENTARA

  1. ЦРНИ цРНАДАК,ТАЈ ЈЕ ЧИСТ ПРОМАШАЈ.Жао ми Триванке,опо јој цукер.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime