Senzacija! U Suvom Polju niče „iPhone Arena“ od 79.000 mjesta!

0
1113

Na pomolu velika senzacija! Kao bomba je odjeknula vijest da kompanija Apple ulazi u BiH fudbal!

Ono o čemu se šuškalo poslednjih dana se konačno obestinilo! Kompanija „Apple“ je odlučila da proširi svoje poslovanje i na sport! Odlučili su da je ovo idealan trenutak zbog skorašnjih događaja oko Tijane Ajfon koja je proslavila ovu kompaniju i zbog koje je danima u žiži svjetske javnosti. Prema nezvaničnim podacima, ova kompanija je prihodovala oko 286 milijardi dolara direktnim Tijaninim uticajem, te su se zbog te činjenice i odlučiči na ovaj korak. Na ruku ide i činjenica da je zemlja u Suvom Polju prilično jeftina, tako da u kompaniji nisu gubili vrijeme.

„Ajfon Arena“ će se graditi u blizini magistralnog puta Bijeljina – Ugljevik na teritoriji Mjesne zajednice Suvo Polje. Jedan od najmodernijih stadiona u Evropi će imati oko 79.000 sjedećih mjesta, kao i prateće objekte u vidu hotela, tržnih centara i podzemne garaže.
Plan je da se uloži u poptuno nov igrački kadar FK „Jedinstvo“ i da klub u što kraćem roku postane član Premijer lige BiH i evropskih takmičenja. Trenutni igrački kadar će se zadržati u klubu, biće obučen za održavanje trave na stadionu i nekoliko pomoćnih terena.

U Ugljeviku je već počela izgradnja nove termoelektrane koja će napajati samo ovaj kompleks

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime