Panathinaikos i zvanično odustao! Bertomeu poslao pozivnicu Partizanu za Evroligu!

0
802

Nevjerovatan obrt! Večeras je kao bomba odjeknula vijest da je Panathinaikos zbog nesuglasica sa Evroligom odustao od ovog takmičinja, a Bertomeu je između Virtusa i Partizana izabrao Beograđane!

Srbija će napokon imati dva predstavnika i najjačem klupskom košarkaškom takmičenju. Kako javlja Sportando, nakon što je grčki predstavnik odlučio da zaigra u Fibinoj Ligi šampiona, vodila se velika borba oko toga ko će dobiti specijalnu pozivnicu. Bertomeu je na kraju prelomio da to bude klub sa bogatom istorijom i ogromnom armijom navijača – Partizan.

Ovu vijest je potvrdio i Ostoja Mijailović koji nije krio zadovoljstvo:
– Pravda je konačno zadovoljena. Partizanu je pripalo ono što je trebalo davno pripasti. Na terenu smo dokazali da smo zaslužili Evroligu, na kraju se upornost i istrajnost isplatila. Čestitam svim igračima, Trinkijeriju, a naročito vernim navijačima bez kojih ništa od ovoga ne bi imalo smisla.
Već smo počeli sa planovima za sledeću sezonu, igrački kadar ćemo značajno pojačati. U završnim pregovorima smo sa Lučićem i Milosavljevićem, kao i sa još nekolicinom Amerikanaca. Bićemo konkurentni u svim takmičenjima.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime