Batkovljanske kapije osvanule na banderama u Brocu! Bez struje ostalo kompletno selo!

0
1001

Noć pred Đurđevdan je i ove godine bila burna u Semberiji. Po starom običaju mladići skidaju kapiju neudatim djevojkama. Vjeruje se da će se djevojka te godine udati za onog momka koji je to uradio.
Međutim, pijani mladići su skidali kapije redom, nisu pogodili ni jednu gdje ima mlada djevojka. Vlasnici kapija su ogorčeni i traže počinioce:


– Men su noćes ukrali 6 plesmadi i vratnice, isčupali sa koraćma komplet, pa jebemtsunce koji ajvan je to uradijo, moram ić sade u Brodac da tražim. Sam da ja saznam čiji je mali ukro..

– Ja neam žemske đece, živim sa svekrvom i čekom. Kad pogleda ojtra nema mali i velki vratnica, u jebemtždraku, i vak je bilo trulo, garant je smrvljeno sve. Mislim dae to uradijo Cvikin mali, puno pije a djete amel bilo pije.

– Usto ti ja noćes navelko polje u vanjski klozet kad nešto škripi rka stoi. Kad nji dvoica uprtli moe plesmo i biže, trčo sam zanjma jedno 30 metara, jebii tam, reko naću ojtra.

– Preno se ja prezoru kad kroz prozor dvoica gazaju cvjeće a treći odlama baskiju škripe ekseri. Ja uze šiš od kave, dok istrča nji nema.

Policija je počinioce pronašla u šancu kako spavaju, dok je jedan spavao na banderi.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime