Na RTRS-u počinje nastava za mame na temu: „Kako gurati kolica i ponašati se u bašti kafića“

0
735

Zbog popuštanja mjera i očekivanja da bi kafići mogli uskoro početi sa radom, RTRS od sutra kreće sa emitovanjem časova za mame. Nastava će se puštati po pola sata jednom dnevno, a obuhvatiće sva najvažnija pitanja koja interesuju mame.

Nastavu će držati instruktor guranja kolica i Mis Tombaka 2013. godine, a danas prelijepa mama prelijepih djevojčica Mie, Lee i Tee.
– Drage mame, bašte se uskoro otvaraju i nemojte to dočekati nespremne. Kod guranja kolica najvažniji je stav, vjera u sebe i samopouzdanje. Dakle, leđa ispravljena, guza izbačena, bez obzira da li je na vama uska trenerka ili haljinica. Kolica se guraju jednom rukom, drugom morate tipkati poruku, na taj način se privlači najviše pogleda. Dok sjedite u bašti i pijete vašu tek treću kaficu, beba mora biti okrenuta kontra od vas u kolicima i svakih 30 sekundi je pomjerite gore-dole nekih 20 cm. Noge obavezno izbačene i spremne za neki spontan story. Bez naočara za sunce i ne pomišljajte u šetnju.
Za kraj još da napomenem da je veoma bitno da dezen kolica ne odudara puno od vaše odjeće, morate imati kolica za svaku priliku. Ako vaš muž koji crnči po cijeli dan ne može to da prijušti, onda vas i ne zaslužuje
– istakla je Iva.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime