Otvaranje nove Nešković pumpe izazvalo kolaps u Bijeljini! Zbog besplatnih 8 litara čekali u redu od noćas, ima povređenih!

0
770

Region je od juče na nogama. Vijest da će prvih 100 kupaca dobiti po 8 litara besplatno podigla je Semberiju na noge. Nekoliko stotina ljudi je kažnjeno jer su formirali kolonu za vrijeme policijskog časa. Primjetan je veliki broj Srbijanaca koji su, da bi izbjegli karantin, preplivali Drinu i sa kanisterima od 10l čekali u redu.

– Ebem ti lebac čekam ovde od jutros, sve mokro na meni smal se ne udavi. Trud se isplatio, dobio sam 7 litara i preko još – izjavio je jedan mladić iz Badovinaca.

Noćas oko 2 časa posle ponoći je došlo i do fizičkog obračuna između dvije djevojke:
– Brojala sam kola i bila sam 97. u redu, kad me obiđe neka iz Dijelova Fokusom, a reko neš mi izbit iz džepa 11 moraka, saćute zaklat. Uvati me uja, protur ruku kroz njen prozor i izvuklja je napolje. Da ne bi komšie Zorana tačnobje
udavla. – izjavila je Dušanka iz Obarske koja je željela da ostane anonimna.

Mladić iz Balatuna je čekao 18 sati i zaprepastio se kada je saznao da poklanjaju samo dizel, a njemu treba benzin. Svojih 7,85l je prosuo po betonu i izgazio.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime