Ublažavanje mjera i lijepe vijesti za sve mještane Koviljuša, Pet jezera i ostalih sela. Od 11. maja bi počeo sa radom gradski saobraćaj da ga imamo!

0
880

Danas nam stižu fenomenalne vijesti iz Kriznog štaba u Bijeljini. Povoljna epidemiološka situacija u Semberiji je dovela do toga da se dozvoli rad gradskog prevoza u Bijeljini da on postoji. Tu vijest su sa velikim entuzijazmom dočekali mještani Pet jezera, Koviljuša i okolnih sela.

– Mi da imamo gracki prevoz on bi počeo sa radom u onaj tam ponedljak. Za prigracka naselja Koviljuše, 5 jezera, Popove, Dijelove i Dvorove bi išo avtobus svaki sat, u ostala mjesta jednom dnevno. Jedino bi u Batković i Amajlije išo jednom sedmično zbog nepristupačnosti terena. To što mi nemamo gracki saobraćaj je sada manje bitno – izjavio je Mićić.

Bosa iz Pučila je kroz suze i nevjericu kratko prokomentarisala:
– Konačno da dočekamo i ovaj dan. Gracki prevoz je potreba svi ljudi, nisu ga trebali zabranjivati zbog korone, bez obzira što on nepostoi. Kako je lijepo znati da nam je dozvoljeno čekati gracki autobus na stajalištu iako on neće doći.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime