Drama u Glavičorku! Krava Brezulja digla na noge vatrogasce, Civilnu zaštitu i elektrodistribuciju.

0
886

Jutros se u mjestu Glavičorak desio nesvakidašnji događaj kada je krava iz gazdinstva Đoke Stevića završila na krovu porodične kuće M. G. zaposlenog na privremenom radu u Austriji. Sumnja se da je krava nagraisala na nešto i zbog toga fasovala kravlje ludilo.

Ona je na objektu načinila značajnu materijalnu štetu jer je polomila 3 kubure, oglabala rog i oborila somić (240 eura brat bratu).

Prenosimo izjavu domaćina:
„Odem ojtros uštalu da pomuzem krave. Namuzo četr muzlice, krave naravne jedu amura repom nemču. Doem do Brezlje ni sam je ni uitijo zavime ja kad se zaobada i suknu navrata, pado poronke mal me ne skra ujasle. Ja trk zanjom a ona jeboekonj preskoči u komšijinu avliju oba lava preturi s kapie i izbalega se u fontanu i na labuda. Otalen skoči nakću i zavrze rep u tevsiju od totalteveja. Umene šćer bržebolje diže ampu preko onog fejzbuka, dođoše iz Bjeljnje i iz Distrihta lektričari i vatrogazci, jedva smo je izbavli ( nazor ovarisa namerdevne). Kad doe Milsav iz Badema daću muje nek je izroštilja jebie tam“.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime