Kaisijino punoljetstvo! Tacna već peti dan kruži šatorom, narod i dalje nadire.

0
1062

Jedno od najdužih veselja u istoriji Semberije i dalje traje. Danas se navršava 5 dana od početka punoljetstva kod Kaisije. Tacna je za ovaj period pucala 18 puta zbog preopterećenosti kovertama. Prema proračunima, jabuka bi trebala stići do začelja najkasnije do Male Gospojine.

Ovaj događaj je već sada premašio posjećenost Pantelina za nekih 3000 duša po izjavi domaćina. Prenosimo izjavu Kaisije u cjelosti:

„Da ti vidiš kad dodjoše neki ljudi iz Banjaluke, kažu Kaisija ljebtjebem ustavljaj kolo, izginu narod utuzli od zemljotresa. Srećom izgori osigurač u kujnici pa se smiri situvacija pod šatorom. Brzom intervencijom elektrodistribucije bjeljna, licne na osiguraču su zamjenute i muzka je nastavla. Baba Cvjeta je preuzela muzku sa spiskom od 10 pjesama. Kad odnekud iz pravca Gradca strnjikom eto Cicka Vilotića. Održa ček govor, nezamuca niput, a narod ga podrža gromoglasnim aplauzom.
Manji incident je izbio kada se Cican Borin zaključo u magazu gdje je stajalo pečenje. Uz pregovore je ipak pustio konobare u magazu i narod je blagovremeno poslužen. Torta iz Mocarta je kasnla čitavije 2 sata jer su popucale gume na kediju od težine.“

Među mnogobrojnim poklonima, najviše pažnje je privukao dvoredni berač od đeda Steve.

Vaša reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime